Dierenvoeding Assen

Voor dierenvoeding in Assen en nog veel meer voor uw huisdier is GroenRijk Assen de place to be! Honden, katten, konijnen, voor alle trouwe viervoeters hebben wij voer en speeltjes in huis. Maar natuurlijk mag ook de gevleugelde vriend niet vergeten worden, voor vogels en kippen zit u ook goed bij ons. Zelfs aan dieren die u niet vrijwillig in huis of in de tuin heeft genomen wordt gedacht, wij hebben namelijk ook de leukste vogelhuisjes en de lekkerste nectarplanten!

 

Alles voor uw huisdier

Dieren moeten goed verzorgd worden, bijvoorbeeld door ze goed te eten te geven en ze in een fitte conditie te houden. Als u hier advies over wilt dat staan onze medewerkers natuurlijk voor u klaar! Alles wat u wilt weten over voeding of activiteiten voor uw huisdier kunnen wij u vertellen. Daarnaast kunnen we samen kijken naar wat het beste is voor uw huisdier en zo samen een plan opstellen. In het tuincentrum hebben wij alles in huis voor onder andere:

  • Honden;

  • Katten;

  • Knaagdieren;

  • Vogels;

  • Kippen;

  • Vissen.

 

Dierenvoer van de beste merken

Natuurlijk wilt u alleen de beste voeding voor uw lieve huisdier. Wij willen dat ook! Daarom verkopen wij veel verschillend voer en alleen van de beste merken. Op die manier is er voor iedere hond, voor iedere kat en voor ieder ander dier voeding op maat. Zo verkopen wij bijvoorbeeld voer dat speciaal bedoeld is voor huisdieren in het eerste jaar, zodat ze alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor knaagdier voeding, voeding dat goed is voor de vacht van het dier of wanneer deze last heeft van maag- en darmproblemen. Ons assortiment is zeer breed dus het geschikte dierenvoer voor uw huisdier zit er hoe dan ook bij.

Dierenvoeding Assen

Dierenvoeding Assen kopen bij GroenRijk

GroenRijk Assen heeft dierenvoeding dat geschikt is voor ieder huisdier in Drenthe en omgeving. Wilt u graag advies over de beste voeding voor uw dier? Vraag het gerust aan een van onze medewerkers. Wij zijn zes dagen in de week geopend, dus er zal hoe dan ook een moment zijn waarop u bij ons langs kunt komen. Wij hopen u binnenkort te verwelkomen bij GroenRijk Assen voor dierenvoeding, bestrating of andere tuinartikelen.