Kunstkerstbomen

Naast echte kerstbomen hebben we ook een ruime keuze in kunstkerstbomen. Deze zijn van hoogwaardige merken, zoals onder andere Triumph en Black Box. De bomen zijn tegenwoordig niet van echt te onderscheiden. Bij GroenRijk Assen heb je volop keuze. Er zit altijd wel een perfecte boom voor jou bij!

Vind je het teveel tijd kosten om lampjes in de kerstboom te hangen? Geen nood. Tegenwoordig zijn er ook veel kunstkerstbomen met ingebouwde kerstverlichting te koop. De draden zijn netjes weggewerkt, je hoeft niet te schatten hoeveel je nodig hebt en het scheelt je een hoop tijd.

Waarom kiezen voor een kunstkerstboom

Waar de ene gaat voor de geur en het karakter van een echte kerstboom, kiest de ander juist bewust voor de kunstkerstboom. Voordelen van de kunstkerstbomen ten opzichte van de echte zijn:

  • met de kunstkerstboom kun je periode van kerst in je huis aanzienlijk verlengen;
  • het materiaal van onze kunstkerstbomen zijn brandvertragend;
  • de kunstkerstbomen laten hun naalden niet vallen;
  • de kunstkerstbomen zijn tegenwoordig bijna niet van echt te onderscheiden;
  • wij hebben ook kunstkerstbomen in het assortiment die al voorzien zijn van verlichting;
  • eenvoudig op te zetten en na gebruik op te bergen;

 

 

Tips voor het kiezen van jouw kunstkerstboom

Ben jij van plan een kunstkerstboom aan te schaffen? Wij hebben een aantal tips om je tijdens je zoektocht te helpen. Bepaal als eerste hoe groot de boom moet zijn. Denk hierbij niet alleen aan de hoogte maar ook aan de doorsnede van de boom. Plaats je de boom op de grond of op een tafeltje? Voor een mooi aanzicht is het belangrijk 30 a 40 centimeter ruimte tussen de top van de kerstboom en het plafond over te houden. Bepaal vervolgens of je een boom met of zonder lampjes wilt. Vind je het altijd een hele klus de lampjes er mooi in te krijgen? Kies dan voor het gemak van een boom waar de lichtjes al in zitten. Kunstkerstbomen zijn er in allerlei verschillende maten en modellen met elk hun eigen uitstraling. Niet alleen de hoogte en breedte van de boom verschillen van boom tot boom. Kijk ook goed naar het aantal takken en naalden en de kleur en vorm van de naalden. Kies een stijl die bij jou past!

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment