Kerstverlichting

Wil jij ook jouw huis en tuin laten stralen?  Dan hebben wij alles wat je nodig hebt om de kerst naar jou te halen! Denk hierbij aan allerlei soorten kerstlampjes en kerstverlichting:

  • Lichtsnoeren
  • Microverlichting
  • Clusterverlichting
  • Multiverlichting
  • Led kerstverlichting

Kerstverlichting op batterijen, op stroom, gekleurde kerstverlichting, led lampjes en ga zo maar door. Ontzettend veel verschillende soorten kerstverlichting. Kom langs bij GroenRijk Assen om ons volledige assortiment kerstverlichting stralend in het echt te bekijken!

Kerstverlichting voor buiten

Maak de donkere dagen lichter met sfeervolle kerstverlichting voor buiten. Bij GroenRijk Assen heb je verschillende kerstlampjes voor een gezellige kerstsfeer! Naast de traditionele kerstverlichting voor in de kerstboom kun je ook kiezen om de buitenkant van je huis te versieren. Denk bijvoorbeeld aan de ijspegelverlichting aan de gevel. Of laat je tuin stralen met de Fairybell vlaggenmast kerstboom. Een mooie verlichte tuin wil toch iedereen tijdens de feestdagen? Ook leuke staande of hangende lichtdecoraties zorgen voor een gezellige kerstsfeer in de tuin!

Bij de buitenverlichting is het belangrijk dat je kiest voor veilige waterdichte verlichting. Op onze afdeling vind je veilige buitenverlichting van onder andere lumineo en Anna's collection.

Kerstverlichting voor in huis

Maak ook je huis klaar voor de kerst met mooie verlichting voor binnen. Extra lampjes langs de wand, lampjes in een vaas op tafel of kerstverlichting aan de planten? Je kan het zo gek niet bedenken of kerstversiering hangt door het hele huis! Creëer oneindig veel nieuwe kerstsferen in en rondom je huis met de kerstverlichting van GroenRijk Assen.  

Twijfel je nog over welke verlichting het beste bij jouw huis en tuin past? Vraag gerust een van de medewerkers naar de mogelijkheden. Bekijk ook onze collectie kerstbomen en kunstkerstbomen en koop de juiste lichtjes om erin te hangen.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment