Tuinplanten

Wil je tuinplanten kopen in Assen? Kom dan eens langs bij tuincentrum GroenRijk! Wij heten niet voor niets, GroenRijk, bij ons vind je een ruim assortiment tuinplanten voor een goede prijs en van een uitstekende kwaliteit! Met zorg geselecteerde kwekers en dat zie je! Heeft jouw tuin een opfris beurt nodig dan ben je misschien opzoek naar eenjarige of vaste planten? Wekelijks worden er tuinplanten vers bij ons aangeleverd zodat je altijd de planten heeft die passen bij het seizoen. Ons assortiment tuinplanten bestaat uit:

  • Vaste planten
  • Eenjarige planten
  • Bomen & Coniferen
  • Bloembollen & Zaden
  • Heesters
  • Rozen & klimplanten

 

Onze medewerkers in het tuincentrum zijn specialisten en kunnen je alles vertellen over iedere tuinplant. Zij geven je ook graag advies over deze planten met betrekking tot jouw persoonlijke situatie. Wil je bijvoorbeeld tuinplanten plaatsen in een tuin met weinig zonlicht? Of heb je geen tuin maar een balkon of dakterras met juist veel zon? Voor iedere situatie zijn er tuinplanten te vinden die daar bij past. Kom gerust een langs in ons tuincentrum in Assen wij helpen graag! In ons tuincentrum in Assenvind je een ruim aanbod!

Tuinplanten in het voorjaar

In het voorjaar komen de kriebels om tuinplanten te plaatsen natuurlijk weer naar boven. Er zijn dan ook ontzettend veel tuinplanten voor in het voorjaar beschikbaar. Wat dacht je van bloembollen in de grond plaatsen waar de meest prachtige en veelal kleurrijke bloemen uitkomen? Of een hangmand waarin je vrolijk bloemen plaatst. In het voorjaar draait het om kleur in de tuin brengen en daarvoor hebben wij een zeer ruim aanbod bij ons tuincentrum beschikbaar. Kom vooral eens langs en dan helpen wij je een echte lentesfeer te creëren met tuinplanten! 

Iedere week een andere plant in de aanbieding!

Zoek je een paar goedkope tuinplanten? Bij GroenRijk Assen hebben we de weekaanbieding, dit is een aanbieding die loopt vanaf donderdag tot en met woensdag. Iedere week is er een nieuwe plant in de aanbieding die past bij het seizoen. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment