Tuinplanten

Tuinplanten

Wilt u tuinplanten kopen in Assen? Kom dan eens langs bij tuincentrum GroenRijk! Wij heten niet voor niets, GroenRijk, bij ons vindt u een ruim assortiment tuinplanten voor een goede prijs en van een uitstekende kwaliteit! Met zorg geselecteerde kwekers en dat ziet u! Heeft uw tuin een opfris beurt nodig dan bent u misschien opzoek naar eenjarige of vaste planten? Wekelijks worden er tuinplanten vers bij ons aangeleverd zodat u altijd de planten heeft die passen bij het seizoen. Ons assortiment tuinplanten bestaat uit:

  • Vaste planten
  • Eenjarige planten
  • Bomen & Coniferen
  • Bloembollen & Zaden
  • Heesters
  • Rozen & klimplanten

tuinplanten

Onze medewerkers in het tuincentrum zijn specialisten en kunnen u alles vertellen over iedere tuinplant. Zij geven u ook graag advies over deze planten met betrekking tot uw persoonlijke situatie. Wilt u bijvoorbeeld tuinplanten plaatsen in een tuin met weinig zonlicht? Of heeft u geen tuin maar een balkon of dakterras met juist veel zon? Voor iedere situatie zijn er tuinplanten te vinden die daar bij past. Kom gerust een langs in ons tuincentrum in Assen wij  helpen u graag! In ons tuincentrum vindt u een ruim aanbod!

Tuinplanten in het voorjaar

In het voorjaar komen de kriebels om tuinplanten te plaatsen natuurlijk weer naar boven. Er zijn dan ook ontzettend veel tuinplanten voor in het voorjaar beschikbaar. Wat dacht u van bloembollen in de grond plaatsen waar de meest prachtige en veelal kleurrijke bloemen uitkomen? Of een hangmand waarin u vrolijk bloemen plaatst. In het voorjaar draait het om kleur in de tuin brengen en daarvoor hebben wij een zeer ruim aanbod bij ons tuincentrum beschikbaar. Kom vooral eens langs en dan helpen wij u een echte lentesfeer te creëren met tuinplanten! 

tuinplanten

Iedere week een andere plant in de aanbieding!

Zoekt u een paar goedkope tuinplanten? Bij GroenRijk Assen hebben we de weekaanbieding, dit is een aanbieding die loopt vanaf donderdag tot en met woensdag. Iedere week is er een nieuwe plant in de aanbieding die past bij het seizoen.  Klik hier om de te kijken welke plant er op dit moment in de aanbieding is

Bekijk meer productgroepen in de categorie BuitenRijk