Kamerplanten

In ons tuincentrum in Assen vind je een enorm assortiment kamerplanten vers van de kweker! Groene kamerplanten, grote kamerplanten, kleine kamerplanten, bloeiende kamerplanten, cactussen, vetplanten en de populaire miniplantjes voor in huis. Kamerplanten brengen jouw woonkamer tot leven en het is nog gezond ook! Bekijk ook eens onze special Air So Pure planten die zorgen voor luchtzuivering en een goede luchtvochtigheid.

Top 10 kamerplanten

De meest verkochte kamerplanten in ons tuincentrum in Assen hebben wij voor je op een rijtje gezet. Sommige planten zijn een trend, maar bijvoorbeeld de orchidee is al jarenlang een heel populaire kamerplant.

  1. Orchidee
  2. Palmen
  3. Mini-plantjes (cactusjes, vetplantjes, roosjes en meer)
  4. Yucca
  5. Lepelplant (Spathiphyllum)
  6. Ficus
  7. Olifantsoor (Alocasia)
  8. Philodendron
  9. Vingerplant (Fatsia Japonica) 
  10. Vingerboom (Schefflera)

Voeding en een pot voor uw kamerplanten

In de potgrond voor kamerplanten zitten extra voedingsstoffen die er voor zorgen dat de planten een extra impuls krijgen. Ook voor het bestrijden van ongedierte op planten hebben wij zowel biologische als traditionele bestrijdingsmiddelen. Vraag ons gerust om advies! Ook als het gaat om (automatisch) water geven van de planten. Ook bieden wij voor iedere plant mooie bijpassende bloempotten en plantenbakken - groot klein en van diverse materialen als keramiek, glas en kunststof. 

Kamerplanten kopen

Kom langs in ons tuincentrum in Assen voor een breed assortiment verse kamerplanten. Je kunt kamerplanten kopen in alle soorten, maten, kleuren en prijzen. Iedere week hebben wij een zeer scherpe weekaanbieding van leuke tuinplanten of kamerplanten. Graag tot ziens bij de kamerplantenspecialist van Assen! 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment