Kerstbomen

Kerstboom kopen? Kerstbomen en kerstversiering in de omgeving van Assen, Smilde, Veenhuizen en Norg vind je natuurlijk bij GroenRijk Assen! Wij hebben een ruime keuze aan diverse kerstbomen in verschillende soorten en maten. Wanneer je een mooie boom hebt gevonden, pakken wij die uiteraard netjes voor je in, en indien gewenst, kunnen we de kerstboom ook bij je thuis bezorgen. Kwaliteit en service staan bij ons op nummer één. Het is dus zeker de moeite waard om bij GroenRijk Assen langs te komen en de mooiste kerstboom uit te zoeken.

Wij verkopen onder andere Nordmann kerstbomen

Er gaat niets boven een echte kerstboom in huis tijdens de kerst! De frisse geur van dennennaalden brengt die echte kerstsfeer in huis. Bij onze kerstshow kun je een kerstboom kopen in alle soorten, hoogtes, diktes, kleuren. Geef jij de voorkeur aan een echte kerstboom met of zonder kluit, een Fijnspar of een Nordmann-spar? Of ga je toch liever voor een kunstkerstboom of houten kerstboom? De sparren zijn in twee families in te delen, de Abies (zilversparren) en de Picea (sparren). De Abies familie is wat exclusiever omdat deze twee keer zo langzaam groeien en van betere kwaliteit zijn. De Abies heeft zachte rechtopstaande naalden de Picea familie heeft meer hangende stekelige naalden. De zilverspar ziet er om die reden veel voller uit dan de gewone sparren. Bekijk onderstaande filmpjes waar een medewerker van GroenRijk een aantal verschillende kerstbomen laat zien en hoe de EasyFix gebruikt kant worden. Met een EasyFix heb je nooit meer last van kerstbomen die niet recht staan. Wij maken meteen een gat voor in de stam van de kerstboom, zodat de boom thuis gemakkelijk recht in de EasyFix kan staan.

 

Verzorgingstips voor uw kerstboom

Staat de kerstboom op de gewenste plek, versierd met de mooiste versiering? Dan is het daarna tijd om te genieten van de sfeer die een echte, versierde kerstboom met zich meebrengt. Daarbij is het belangrijk om de kerstboom goed te blijven verzorgen. Met deze tips geniet u maximaal van de kerstboom:

  • Wanneer je de kerstboom in huis haalt, is het van belang deze te laten acclimatiseren. Het is niet de bedoeling de boom direct naar binnen te halen, maar eerst even in een garage of schuurtje te plaatsen.
  • De beste plek voor de kerstboom in huis? In ieder geval niet naast de verwarming of de gashaard, omdat anders de naalden snel verkleuren en uiteindelijk de naalden gaan uitvallen.
  • Heb je gekozen voor een boom met kluit? Geef de kerstboom dan regelmatig water, in ieder geval bij binnenkomst meteen één liter.
  • De boom zo lang mogelijk in top conditie houden? Geef de boom universele plantenvoeding.

 

Kerstboom kopen in de buurt van Assen Groenrijk tuincentrum

Kerstboom kopen van zeer goede kwaliteit bij GroenRijk Assen

Kortom, het is zeker de moeite waard om bij GroenRijk Assen langs te komen en ons mooie assortiment met kerstbomen te bekijken. De medewerkers van ons tuincentrum helpen je graag de perfecte boom uit te zoeken. Zij geven ook graag advies en tips over het verzorgen van de kerstboom. Kom snel langs of neem contact met ons op bij eventuele vragen. Contactgegevens kunt u vinden op onze contactpagina.

Routebeschrijving naar GroenRijk Assen

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment