Voeding en meststoffen

Heb je te maken met een voedingstekort in de bodem van jouw tuin? Wil je je planten beter verzorgen, zodat ze rijkelijk gaan groeien en bloeien? Bij GroenRijk Assen hebben we een uitgebreid assortiment aan meststoffen en voeding voor kamer- en tuinplanten die jouw planten voorzien van de essentiële voedingsstoffen die ze nodig hebben. We vertellen je graag meer over onze artikelen en hoe ze jouw planten tot ware eyecatchers om kunnen toveren. We verkopen drie merken in ons tuincentrum die de perfecte voeding bieden voor jouw specifieke planten.


Kom langs!

DCM - Optimaal voeden voor een prachtige tuin

Met de meststoffen van DCM geef jij jouw planten de best mogelijke voeding voor een prachtige groei. DCM staat bekend om zijn innovatieve en hoogwaardige producten die jouw planten alle benodigde voedingsstoffen bieden. Of je nu op zoek bent naar een organische meststof voor jouw moestuin, een specifieke voeding voor jouw sierplanten of een product om jouw gazon te versterken, DCM heeft het allemaal. Door te kiezen voor DCM-meststoffen geef jij jouw tuin de beste start voor een prachtig groeiseizoen.

ECOstyle - Natuurlijke voeding voor een gezonde tuin

Bij GroenRijk Assen hechten we veel waarde aan duurzaamheid en het gebruik van natuurlijke producten. Daarom zijn we verheugd om de meststoffen van ECOstyle aan te bieden. ECOstyle heeft een unieke benadering van plantenvoeding door natuurlijke ingrediënten te gebruiken. Deze meststoffen voeden niet alleen jouw planten, maar dragen ook bij aan een gezond bodemleven. De producten van ECOstyle bevatten bacteriën en schimmels die de opname van voedingsstoffen optimaliseren en de weerstand van jouw planten versterken. Maak kennis met de kracht van de natuur en ontdek de ECOstyle-meststoffen in ons tuincentrum.

Pokon - Vertrouwde kwaliteit voor prachtige resultaten

Pokon is een bekend merk dat al jarenlang tuinliefhebbers helpt om hun planten te laten stralen. Met een breed scala aan meststoffen en voedingsproducten biedt Pokon de perfecte oplossingen voor elke tuinier. Of je nu jouw kamerplanten wilt verwennen, jouw bloeiende borders wilt voeden of jouw gazon wilt versterken, Pokon heeft altijd een geschikt product. De betrouwbare kwaliteit van Pokon zorgt voor prachtige resultaten en tevreden klanten. Kom naar GroenRijk Assen en ontdek ons uitgebreide assortiment van Pokon om jouw tuin tot leven te brengen.


Contact & Openingstijden

Meer dan alleen meststoffen

Naast het brede assortiment meststoffen bieden wij ook een scala aan andere producten voor een gezonde tuin, zoals bodemverbeteraars, compost en biologische bestrijdingsmiddelen. Onze winkel is een waar paradijs voor elke tuinliefhebber, waar je kunt ronddwalen tussen prachtige planten, bloemen en decoratieve tuinaccessoires.

Plantenvoeding en meststoffen kopen bij GroenRijk Assen

Dus waar wacht je nog op? Breng een bezoek aan GroenRijk Assen en ontdek hoe onze meststoffen jouw tuin naar een hoger niveau kunnen tillen. Laat je inspireren door onze passie voor groen en laat jouw tuin stralen met gezonde, weelderige planten. Ons vriendelijke team staat klaar om je te verwelkomen en jou te helpen bij het realiseren van jouw tuindromen.

Kom langs, laat je adviseren en ervaar zelf de kwaliteit en diversiteit van onze meststoffen. Samen maken we jouw tuin een ware oase van groen! Tot ziens bij GroenRijk Assen, dé bestemming voor al jouw tuinbehoeften!


Meer assortiment >

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment