Bestrating Drenthe

Bestrating Drenthe

Met bestrating in Drenthe heeft u weinig omkijken naar uw tuin. Niet iedereen wil veel groen in de tuin, omdat daar vaak veel werk in gaat zitten. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om een deel van de tuin te bestraten, waardoor u wel kunt genieten van planten en bloemen maar niet de volledige tuin hoeft te onderhouden. Verder is bestrating ook gewoon heel mooi om in de tuin aan te laten leggen. Ontdek welke bestrating bij uw tuin in Drenthe het beste past!

 

Soorten bestrating voor in de tuin

Bestrating in de tuin komt in veel verschillende kleuren, vormen en materialen. Sommige mensen hebben het liefst grote stenen in de tuin, terwijl anderen kiezen voor kleinere stenen of zelfs grind. Wat uw voorkeur ook heeft, het is te vinden bij GroenRijk Assen. Zo hebben wij bijvoorbeeld bestrating voor in de tuin diverse materialen, zoals:

  • Betontegels en -klinkers;

  • Natuursteen; 

  • Bakstenen; 

  • Verschillende soorten grind en grit;

  • Houten vlonders. 

 

Bestrating Drenthe aanleggen door professionele hoveniers

In het tuincentrum vindt u alle materialen die u nodig heeft voor bestrating in de tuin. Hiermee kunt u deze zelf leggen. Wij zullen u goed adviseren en kunnen u eventueel bijstaan met tips en advies. Toch zijn er veel mensen die deze klus liever aan een professional overlaten. Ook dat kunnen wij voor u regelen. Onze ervaren hoveniers kunnen de bestrating bij u in Drenthe namelijk volledig voor u verzorgen. Op die manier weet u zeker dat de tuin er netjes bij ligt, omdat de bestrating op een professionele manier gelegd is. Daarbij bent u er ook zeker van dat de tegels en stenen op hun plek blijven liggen, wat bij het zelf leggen van bestrating nog wel eens voor kan komen. 

 

Bestrating in Drenthe kopen bij GroenRijk Assen

Wilt u de verschillende soorten bestrating in het echt wilt bekijken? Dan nodigen wij u van harte uit om langs te komen bij ons tuincentrum. Naast bestrating vindt u bij ons de mooiste planten, bloemen, vijverbenodigdheden en nog veel meer! Wij zijn zes dagen in de week geopend, dus er is hoe dan ook een moment waarop u bij ons kunt langskomen voor bestrating in Drenthe bij tuincentrum GroenRijk Assen.