Tuinplanten Veenhuizen

De mooiste tuinplanten van Veenhuizen vindt u in ons tuincentrum! GroenRijk Assen heeft een zeer breed assortiment planten voor in de tuin en in huis. Fleur de tuin op met de kleurrijkste bloemen, planten en bloesems. Een groene tuin is een goed leefgebied voor allerlei dieren en ook vogels zullen vaak in uw tuin langskomen. Breng leven in de tuin met de tuinplanten van GroenRijk Assen!

 

Diverse planten voor uw tuin

Er zijn natuurlijk heel veel verschillende planten die u in uw tuin kunt plaatsen. Zo kunt u kiezen voor planten waar mooie kleurrijke bloemen in groeien, maar u kunt de tuin ook volledig groen laten. Voor iedere plantenliefhebber hebben wij de leukste planten voor in de tuin. Zo hebben wij:

 

Vaste tuinplanten 

Het leuke van het planten van vaste planten in de tuin is dat u deze maar één keer hoeft aan te schaffen en u er vervolgens lang plezier van heeft. Vooral wanneer u planten neerzet die in verschillende periodes van het jaar bloeien, heeft u altijd iets moois om naar te kijken. Net als de ene plant klaar is met bloeien, zal de volgende beginnen te ontspruiten. Vaste planten zijn altijd een goede investering in de tuin, deze zal er direct veel van opvrolijken en u heeft en u kunt er nog jaren van genieten. 

 

Eenjarige tuinplanten

De leukste en kleurrijkste bloemen kunnen vaak niet tegen vorst en blijven dus maar één zomer in de tuin staan. Het vrolijke uitzicht zal u iedere dag weer laten glimlachen, en dan hebben we het nog niet eens over de geur gehad! Plant de bloemen in de tuin of zet ze in een bloempot, zodat u er het hele voorjaar en in de zomer naar kunt kijken en van kunt genieten. En wie weet, als u ze perfect verzorgt gaan ze wellicht twee jaar mee! Naast planten voor in de tuin vindt u bij ons ook de leukste kamerplanten

 

Tuinplanten

Tuinplanten Veenhuizen bij tuincentrum GroenRijk Assen

Ons assortiment tuinplanten is zeer uitgebreid, zo hebben wij heel veel vaste planten, eenjarige planten en meer! Naast planten kunt u bij ons nog voor veel meer producten terecht, denk bijvoorbeeld aan dierenvoer en cadeauartikelen. Wij zijn zes dagen per week geopend, dus kom vooral een keer langs bij GroenRijk Assen voor de leukste tuinplanten in Assen en Veenhuizen.