Kamerplanten Smilde

Voor kamerplanten in Smilde is tuincentrum GroenRijk Assen de aangewezen plek. De woonkamer, slaapkamer, studeerkamer en eigenlijk iedere andere kamer in het huis zal ontzettend opknappen van het neerzetten van een aantal planten. Een beetje groen in huis zorgt letterlijk en figuurlijk voor meer leven in de kamer en doordat planten zuurstof afgeven, kunt u er zelfs productiever en energieker van worden. 

 

Soorten kamerplanten in Smilde

De ene kamerplant is de andere niet, juist de combinatie van verschillende planten is een leuk gezicht. Zo zijn er volledig groene planten, maar ook planten met bloemen of zelfs vruchten. Afhankelijk van uw smaak en hoeveel moeite u wilt stoppen in het verzorgen van de planten kunt u ervoor kiezen wat u in de kamer wilt. Bij GroenRijk Assen verkopen wij onder andere:

 

Maak met kamerplanten een urban jungle

De kamer helemaal vol zetten met planten, ook wel een ‘urban jungle’ genoemd, is in de laatste jaren steeds populairder geworden. En dat is ook logisch want zoveel groen, gezellige blaadjes en kleurrijke bloemen in de kamer, wie wordt daar niet blij van? Zoals al eerder gezegd geven planten energie, omdat het in feite natuurlijke luchtzuiveraars zijn. Bekijk vooral eens het lijstje met planten voor in de urban jungle!

 

Helemaal hip: de hydroponie

Een andere planten trend die we steeds vaker zien is de hydroponie. Hierbij staan de wortels continu in het water staan. Door deze in een glazen pot of vaas te zetten creëer je een leuk effect. Doordat de wortels in het water hangen hebben deze planten dus ook weinig verzorging nodig. Het enige dat u hoeft te doen is zorgen dat er voldoende water in de vaas zit. Makkelijke en leuke planten dus!

 

Kamerplanten Smilde kopen bij GroenRijk Assen

Alle kamerplanten voor jouw huis in of nabij Smilde vindt u bij tuincentrum GroenRijk Assen. Naast kamerplanten hebben wij ook diverse tuinplanten, fruitbomen, dieren artikelen en decoratie voor zowel binnen als buiten. Kom snel een keer langs bij ons tuincentrum, wij zijn zes dagen in de week geopend! Kom voor kamerplanten in Smilde direct naar GroenRijk Assen.