Fruitbomen Rolde

Het planten van fruitbomen in Rolde werpt zijn vruchten af! Het hele jaar door geeft u water en liefde aan uw planten en bomen en vaak krijgt u daar mooie en lekker geurende bloemen voor terug. Met fruitbomen is er nog iets anders dat u terugkrijgt, namelijk heerlijke vruchten! Zo heeft u dubbel plezier van de moeite die u stopt in het verzorgen van alles dat leeft in uw tuin. 

 

Lekker fruit van bomen in uw tuin

Een fruitboom in de tuin is een makkelijke manier om altijd vers fruit in huis te hebben, of eigenlijk in de tuin! Wilt u bij het ontbijt een stuk fruit door de yoghurt? Of een gezonde snack tussen de klusjes door? Het enige dat u hoeft te doen is de tuin inlopen en een stuk fruit uit de boom plukken. Een aantal van de meest populaire fruitbomen in Rolde is onder andere:

  • De appelboom;

  • De perenboom;

  • De druivenboom

  • En de kersenboom (vooral ook geliefd vanwege de mooie bloesem).

 

Fruitbomen planten in Rolde

Voordat u een fruitboom in uw tuin in Rolde gaat planten is het belangrijk om na te denken over de plek waar deze moet staan. In principe doen fruitbomen het overal wel goed, als er maar voldoende water in de grond zit of kan komen. Verder houden fruitbomen van een open plek, waar ze veel licht en wind vangen. Wanneer u de beste plek in uw tuin gevonden heeft, is het tijd om de boom te planten. Zorg dat de kluit van de boom goed nat is voordat u deze in de grond zet. Graaf een groot gat, zet de boom erin en stamp de grond weer aan. Geef de boom extra stevige ondersteuning door houten palen aan de zijkant te bevestigen. Wilt u graag tips over het planten van fruitbomen in Rolde? Spreek in ons tuincentrum gerust een van onze medewerkers aan en vraag om advies. 

 

Fruitbomen Rolde kopen bij GroenRijk Assen

Bij tuincentrum GroenRijk Assen hebben wij fruitbomen nabij Rolde, maar ook diverse tuinplanten, kamerplanten, bestrijdingsmiddelen en nog veel meer. Zo kunt u ook bij ons terecht voor dierenvoer en sfeerartikelen, eigenlijk alles wat u binnen en buitenshuis nodig heeft! U bent dan ook van harte welkom om het assortiment in ons tuincentrum te bekijken. Wij zijn zes dagen per week geopend dus er is altijd wel een moment om fruitbomen nabij Rolde te kopen bij GroenRijk Assen!