Cadeau artikelen Vries

Cadeau artikelen kopen

Voor cadeau artikelen nabij Vries is GroenRijk Assen waar u moet zijn. Wij hebben de leukste sfeer- en cadeau artikelen voor in huis en in de tuin. Een cadeau geven is altijd een leuk gebaar, of het nu voor een verjaardag is, voor een andere speciale gelegenheid of gewoon zomaar. Bekijk alle cadeau artikelen in het assortiment in ons tuincentrum in Assen, nabij Vries. 

 

Cadeautjes voor iedere gelegenheid

Bij GroenRijk, in de buurt bij Vries zijn cadeau artikelen te vinden voor iedere gelegenheid. Er zijn kleinere en grotere cadeaus, en daarnaast kunt u er natuurlijk voor kiezen om meerdere artikelen te combineren. In ons assortiment vindt u onder andere de volgende cadeau artikelen:

  • Kaarsen in potten;

  • Dekens en sierkussens;

  • Verlichting voor in huis;

  • Planten en bloemen

 

Maak een cadeaumand voor uw dierbare

Een cadeautje geven is leuk, maar het is nog leuker om een aantal cadeaus te combineren in een mooie cadeaumand. In ons tuincentrum vindt u manden in diverse maten waar u een cadeaumand van kunt maken. Vul de mand met cadeautjes die degene aan wie u de mand wil geven leuk zal vinden. Combineer bijvoorbeeld een mooie plant met verschillende kaarsen, potjes en vazen. Om het geheel helemaal af te maken kunt u de mand nog inpakken in cellofaan folie en dichtbinden met een mooi lint. Verder zijn de artikelen te combineren met iets lekkers, zoals een mok met theezakjes. Op die manier kunt u iemand een ‘gezellige avond’ cadeau geven, met kaarsen en thee. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt!

 

Cadeau artikelen nabij Vries kopen bij GroenRijk Assen

Voor cadeau artikelen in de buurt van Vries bent u van harte welkom in tuincentrum GroenRijk Assen. Wij hebben diverse sfeer- en cadeau artikelen in het assortiment, dus kom vooral een keer langs bij ons in Assen. Ook voor tuinplanten, kamerplanten, barbecues en nog veel meer tuinartikelen. Wij zijn zes dagen in de week geopend, dus we heten u van maandag tot en met zaterdag graag welkom in ons tuincentrum. Voor al uw cadeau artikelen nabij Vries komt u gezellig langs bij GroenRijk Assen!