Cadeau artikelen Vries

Cadeau artikelen kopenWelkom bij GroenRijk Assen! Groenrijk Assen is een trendy en vernieuwend tuincentrum dat zich bezighoudt met “Groen”in de breedste zin van het woord. U vindt op onze website niet alleen een handig overzicht van onze producten onderverdeeld in verschillende Rijken, maar ook kunt u zich oriënteren en informatie opzoeken over onze producten.

Groentips en Plantengids

Kijk bijvoorbeeld eens bij onze Groentips voor informatie over al onze verschillende producten in ons assortiment of bij onze Plantengids indien u meer informatie wenst over een specifieke plant of bloem.

Geef een Tuinbon cadeau!

Bent u op zoek naar mooie cadeau artikelen in de omgeving van Vries, kunt u altijd iemand verblijden met onze Tuinbon. Met de GroenRijk Tuinbon geeft u een bijzondere winkelbeleving cadeau. Niet alleen hebben wij een ruime keus aan cadeau artikelen maar ook geeft u de ontvanger persoonlijke inspiratie voor alles in en rondom zijn of haar tuin!

Bekijk gerust onze website

Kijk daarom snel op onze website en laat u inspireren, informeren en verassen door de veelzijdigheid aan mogelijkheden voor het verfraaien van uw tuin. Bij GroenRijk Assen weet u wat er leeft!