Barbecues Vries

Barbecues Vries

Haal een barbecue naar Vries! Wilt u een huisgemaakte maaltijd koken in uw eigen tuin? Barbecues zijn ideaal voor het maken van de lekkerste gerechten voor veel gasten. Denk aan sappige hamburgers of gegrilde groenten met een heerlijke rokerige smaak. Organiseer een barbecue avond in de achtertuin in Vries met al uw familie en vrienden. Het perfecte recept voor een onvergetelijke zomeravond!

 

Diverse typen barbecues

Woont u nabij Vries en bent u op zoek naar een barbecue die perfect is voor in uw tuin? Bij ons in het tuincentrum hebben wij alle typen barbecues waar u naar op zoek bent! Iedere barbecue heeft zijn eigen voordelen en de beste voor u hangt onder andere af van persoonlijke smaak en de beschikbare ruimte. De barbecues die wij in het tuincentrum verkopen zijn:

 

Houtskool of gas?

Vraagt u zich af of u moet kiezen voor een houtskoolbarbecue of een gasbarbecue? Dat is een dilemma dat meerdere mensen bezig houdt. Houdt bij de aankoop van een barbecue in Vries in uw achterhoofd dat een houtskoolbarbecue de traditionele rokerige barbecuesmaak aan voedingsproducten meegeeft. Daar staat wel tegenover dat deze barbecue er erg lang over kan doen om goed op temperatuur te komen. Een snellere variant van de traditionele barbecue, is de gasbarbecue. Toch kunnen deze apparaten veel ruimte in beslag nemen en vinden sommige mensen het jammer dat de rokerige smaak ontbreekt. Beide barbecues zijn goede keuzes, als u er toch niet uitkomt kunt u altijd advies en tips vragen aan een van onze ervaren medewerkers. 

 

Barbecues Vries kopen bij GroenRijk Assen

Niet alleen de beste barbecues zijn te vinden in het tuincentrum, we hebben namelijk ook alles om vlees en groenten mee te grillen. Spatels, vleestangen en meer, u vindt het in ons ruime assortiment. Maar ook dat is niet alles, voor kamerplanten, tuingereedschap, zaden en sfeerartikelen zit u goed bij tuincentrum GroenRijk Assen. Omdat wij zes dagen in de week geopend zijn is er vast wel een dag waarop wij u kunnen verwelkomen om alle barbecues in het echt te bekijken. Voor barbecues in Vries en omgeving komt u naar GroenRijk Assen, het tuincentrum van Drenthe.