Breng uw gazon in topconditie!

Het is nu tijd voor de tweede bemesting van het gazon! Nadat in het voorjaar de tijd was om het gazon te verticuteren, of wellicht hebt u een compleet nieuw gazon ingezaaid, is het nu de periode voor een onderhoudsbemesting om het gazon in optimale conditie te houden. Een sterke en gezonde grasmat zorgt er immers voor dat mos en onkruiden weinig kans krijgen om de kop op te steken. Tevens heeft u door deze tweede bemesting met DCM Gazonmeststof de gehele zomer een prachtig groen gazon en is het pas nodig om in het najaar de volgende bemesting uit te voeren waarbij het raadzaam is om kalk te strooien.

DCM Gazonmest is een minigranproduct. Minigran is een zeer fijn korreltje die perfect te verdelen is en diep in het gras valt wat zorgt voor een mooie homogene grasgroei. Met DCM organische gazonmeststof heeft u maar liefst 100 dagen een diepgroen gazon en, in tegenstelling tot kunstmest, heeft u geen last van verbrandingsgevaar of extra maaibeurten.

 

 

 

 

Dosering: 1 kg per 10 m2

Verpakking: 3,5 kg (doos) en 10 en 20 kg (zak)

Ideale toepassingsperiode: juni / juli / augustus / september

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Korenbloemaster: koele kleuren in late zomer

Achter in de zomer vrolijken de grote blauwe bloemen van de korenbloemaster (Stokesia laevis) je tuin helemaal op, en daar gaan ze tot eind september mee door. Zo geniet je extra lang van de zomer in je tuin. 

Felle bloeier

Lange, slanke bladeren en grote, platte lilablauwe bloemen die wagenwijd open staan alsof ze ieder zonnestraaltje willen opvangen. De kleurige bloemen van de Stokesia laevis doen aan klassieke korenbloemen de...

Lees meer...
Hibiscus Suniq XXL: extreme eyecatcher

Extreem grote tropisch ogende bloemen sieren de Hibiscus Suniq XXL vanaf half juli. Deze kleurige heester is een absoluut pronkstuk in je tuin en staat perfect in een bak of pot op je terras.

Gigantische bloemen

Oorspronkelijk komt de Hibiscus overal in de wereld in zowel tropische als subtropische streken voor. Vooral bekend zijn de tuinhibiscus (Hibiscus syriacus) of altheastruik en natuurlijk de Chinese roos (Hibiscus rosa-sinensi...

Lees meer...
Beste Folder Awards 2024 gewonnen!

Mooi nieuws! Tijdens de consumentenverkiezing 'Beste Folder Awards 2024' in Amersfoort op dinsdag 21 mei jl. hebben we opnieuw de felbegeerde Beste Folder Awards gewonnen! Zowel de papieren als de online folder van GroenRijk zijn bekroond als beste folders in de categorie bouwmarkt, tuin & dier. Het juryrapport prees de papieren folder als ‘duidelijk leesbaar en overzichtelijk’ en de digitale folder vanwege de ‘prachtige opmaak’.
 
De Beste Fold...

Lees meer...