Hondenwandeling!

Hondenwandeling!

Wat gaan we doen?

Op zaterdag 14 september a.s. organiseert GroenRijk Assen een leuke hondenwandeling! Onder leiding van een ervaren hondengedragstherapeut gaan we een mooie route lopen in bos en over heide. De wandeling zal deels in een hondenlosloopgebied zijn. We sluiten af met een kopje koffie of thee en iedere hondeneigenaar krijgt een leuke goodiebag van GroenRijk Assen mee naar huis!

 

Datum: zaterdag 14 september 2019

Tijdstip: 10:30 uur

Locatie: Startpunt parkeerplaats herinneringscentrum Westerbork

Duur: ongeveer 5 kilometer

Kosten: 2,50 per persoon (contant te voldoen voor de wandeling begint)

Groepsgrootte: tot 20 honden

 

Wie mag er mee?

 

In principe mogen alle honden van alle leeftijden en rassen mee, uitgezonderd:

  • Loopse teven
  • Honden die overmatige agressie vertonen naar mens of hond
  • Puppy’s tot 20 weken
  • De wandeling is niet geschikt voor een rolstoel.

 

Spelregels:

  • De honden mogen voor het merendeel los meelopen. Bij eventuele conflicten zal de gedragstherapeut ingrijpen en advies geven hoe hiermee om te gaan om de veiligheid in de groep te waarborgen.
  • Voor we starten met de wandeling moeten de honden eerst nog even aan de lijn.

 

Wie is de hondengedragstherapeut?

Catelijne Dröge heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van hondenwandelingen. Zij zal ook beschikbaar zijn om gedurende de wandeling vragen te beantwoorden over gedrag en opvoeding.

 

Deelname geschiedt op volgorde van inschrijving. Ben je toch verhinderd, dan zouden wij dat graag op tijd vernemen.

Deelname is op eigen risico. GroenRijk Assen is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of letsel.

 

Hoe schrijf ik me in?

Klik op de volgende link; https://www.groenrijkassen.nl/hondenwandeling-groenrijk-assen

 

Tot dan!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Vroeg voorjaar met narcissen

Aan het einde van de winter haal je met de gele trompetjes van de Narcissus 'Tête-à-tête' het voorjaar alvast in huis. Zo hoef je niet lang te wachten om mooie, bloeiende narcissen te zien. GroenRijk verkoopt deze Narcissus 'Tête-à-tête' al in pot.

 

Hoofd in de wolken

De 'Tête-à-tête' is een narcis van ongeveer 15 tot 20 cm hoog met aan iedere stengel twee tot drie trompetjes. Je kunt wekenlang van dit zonnetje in huis g...

Lees meer...
Wat maakt mij éxtra mooi?

Medinilla’s, ofwel trosboemen zijn volgens ons al op zijn mooist. Maar een lichte douche geeft haar wel extra energie. Geregeld lichte nevel verlengt de bloei-periode, die toch al bijzonder lang is. Twee maanden lukt bij iedereen wel en zelfs vijf maanden is geen uitzondering. Die bloeitijd – november tot februari – is echt een sensatie. Per stengel piepen er wel honderden knalroze bloemetjes onder de schutbladen vandaan.

 

Medin...

Lees meer...
Primula, de vroege vogel in de tuin

De bloemstengels van de Primula acaulis lijken enigszins op sleutels. Tenminste als je een sleutel met de baard in de lucht steekt. Dat is één verklaring voor de naam Sleutelbloem. Ook is er de legende die verhaalt over Petrus. Zittend bij de hemelpoort zou hij in het lentezonnetje zijn weggedommeld. Zijn sleutelbos zou daarbij uit zijn handen zijn gegleden. En op de plek waar de sleutelbos de grond raakte ontloken schitterende goudgele bloemen. Maar wat het...

Lees meer...