De week van de Groene Tuin!

Van dinsdag 4 t/m maandag 10 april is het weer de Week van de Groene Tuin. Deze week staat volledig in het teken van het vergroenen en verduurzamen van tuinen, balkons en straten. Elke dag delen we verschillende praktische tips en gaan we samen aan de slag om de omgeving een stukje groener te maken. Een groene tuin is niet alleen leuk om naar te kijken, maar biedt ook veel voordelen.

Tijdens de Week van de Groene Tuin delen we elke dag handige tuintips en organiseren we meerdere leuke acties!

Dinsdag 4 april: Ontsteen je tuin.

Lever één tegel in en ontvang 20 % korting op een zak Waterproof aanplantgrond van Pokon of turfvrije portgrond van DCM.

Woensdag 5 april: Geef je tuin een gezonde bodem.

Lever één tegel in en ontvang 20 % korting op een zak Waterproof aanplantgrond van Pokon of turfvrije portgrond van DCM.

Donderdag 6 april: Plant en zaai.

Ontvang 20 % korting op biologische zaden van Tuinplus.

Vrijdag 7 april: Stimuleer biodiversiteit.

Speurtocht naar bodemdieren van 10:00 uur tot 16:00 uur. Onder de deelnemers verloten we een vlinderpakket (trekking dinsdag 11 april)

Zaterdag 8 april: Maak je omgeving klimaatbestendig.

Deze dag staan de regentonnen centraal. Kom naar het klimaatplein en laat je informeren. Ontvang 20 % korting op de aanschaf van een vulautomaat. Op het Groen Klimaatplein vind je diverse regentonnen met mooie actieprijzen! Ook laten we diverse soorten bodembedekkers zien waarmee je onkruid te lijf gaat. Je ontvangt deze dag 20 % korting op de 4-pack bodembedekkers.

Deze zaterdag kun je nog steeds meedoen met de speurtocht naar bodemdieren van 10:00 uur tot 16:00 uur. Onder de deelnemers verloten we een vlinderpakket (trekking dinsdag 11 april)

Maandag 10 april: Duurzaam onderhouden, inrichten en gebruiken

Speurtocht naar bodemdieren van 13:00 uur tot 16:00 uur. Onder de deelnemers verloten we een vlinderpakket (trekking dinsdag 11 april)

 

Houd Facebook en Instagram  in de gaten of neem een kijkje op ons Groen Klimaatplein of op www.weekvandegroenetuin.nl