Tuinplanten kopen in Smilde

Diverse tuinplanten in de aanbieding

Voor tuinplanten in Smilde zit u goed bij GroenRijk Assen. Bij ons in het tuincentrum kunt u alle tuinplanten kopen die u zich maar kan wensen. Wij zijn expert in groen en bieden u daarom goede service en een hele lading vakkennis. Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

Beste tuinplanten in de buurt Smilde

GroenRijk Assen heeft alles in huis om uw tuin in Smilde het hele jaar te verzorgen. Zo ligt deze er altijd netjes bij. Heeft u nog wensen voor uw tuin? Wij helpen u hier graag bij. Zoekt u bijvoorbeeld tuinplanten voor schaduw plekken of heeft u juist nog een leeg plekje in de volle zon? Bij GroenRijk geven wij u graag advies over de beste plant voor bij u in de tuin. Kom langs in het tuincentrum om alle mooie tuinplanten te bekijken en uw favorieten mee naar huis te nemen. Verder kunt u bij ons terecht voor diverse soorten tuingereedschap, potgrond, bemesting en nog veel meer. U kunt ook alle benodigdheden voor het verzorgen van tuinplanten online bestellen, wij bezorgen in Assen en omgeving dus ook in Smilde!

Tuinplanten Smilde bij GroenRijk Assen

Fleur uw tuin op met prachtige tuinplanten in Smilde. Voor advies over het verzorgen, bewateren en snoeien van uw tuinplanten kunt u altijd een van onze medewerkers in het tuincentrum aanspreken of contact met ons opnemen. Verder kunt u bij ons terecht voor snijbloemen, mooie boeketten en een breed assortiment dierenvoeding. Als u bij ons langskomt kunt u ook genieten van een drankje in onze koffiehoek. Een dagje GroenRijk Assen is een volwaardig dagje uit! Wij zien u graag snel voor tuinplanten in Smilde bij GroenRijk Assen.

 

Plan uw route