Kerstshow

De mooiste versiering voor Kerst koop je bij GroenRijk Assen! In de aanloop naar de kerst toveren wij ons tuincentrum om tot een waar kerstsprookje. Kom genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van jouw eigen huis en tuin. Zelf hebben wij jaarlijks een unieke kerstshow, waar onze experts hard voor aan het werk gaan. Dat is te zien ook! Want als je je afvraagt “Welk tuincentrum heeft de mooiste kerstshow?”, dan is dat natuurlijk GroenRijk Assen! Wij zijn namelijk dé experts in Kerst. De kerstversiering die wij gebruiken in onze kerstshow, kun jij kopen om vervolgens thuis in jouw kerstshow te gebruiken. Creëer met de juiste kerstversiering die unieke kerstsfeer in jouw huis en tuin. Wij bieden kerstartikelen van de beste merken. Van prachtige glazen kerstballen, unieke pieken en kersthangers tot sfeervolle verlichte engeltjes. 

De mooiste kerstshow van Assen en omgeving

Welk tuincentrum een grote kerstshow heeft? Dat zijn wij dus! Zie het bezoek aan onze kerstshow gerust als een dagje uit. Je kunt rondwandelen, verzinken in de pracht en praal en vervolgens een pauze nemen in ons koffiehoekje. Wij bevinden ons in Assen, en zijn dus voor andere steden en dorpen uit Drenthe zoals Kloosterveen, Smilde en Norg goed te bereiken. Dit is een fijne bijkomstigheid als het aankomt op het kopen van een kerstboom. Dit kan nogal een gedoe zijn, waardoor het alleen maar fijn is om een boom in de buurt te kunnen kopen. Het beste moment om dit te doen is tussen Kerst en Sinterklaas in. Zo overlappen de feestdagen elkaar niet, maar kun je wel een paar weken lang genieten van een mooi opgetuigde kerstboom. Wil je nu een van de beste exemplaren scoren? Zorg er dan voor dat je eind november/ begin december al op zoek gaat naar een mooie boom. 

Leuke kerstshow bij Tuincentrum GroenRijk Assen

Bij Tuincentrum GroenRijk Assen vind je alles wat je nodig hebt voor het feestelijk maken van jouw huis. Vraag jij je dus af waar je kerstversiering kunt kopen? Dan zijn wij het antwoord. We zetten een aantal bekende kerstartikelen voor je op een rij, welke je bij ons kunt vinden: 

  • Echte kerstbomen;
  • Kunstkerstbomen;
  • Kerstversiering 2022;
  • Originele en authentieke kerstballen. 

Mocht je er niet helemaal uitkomen en zou je graag hulp krijgen bij het uitzoeken van mooie kerstversiering, maak dan gebruik van onze vakkennis en vriendelijke service. Het winkelpersoneel staat je altijd met een lach te woord en zij hebben verstand van zaken. 

Kerstbeleving in Assen

Bij GroenRijk Assen in de wijk Kloosterveen vind je alles wat je nodig hebt voor een warme en gezellige Kerst. Heerlijk geurende kerstbomen, met de handige standaard van Easyfix, kunstkerstbomen, guirlandes, kerstverlichting voor binnen en buiten, kerstballen en unieke hangers in prachtige kleuren. Ook voor kerstkransen, kerststukken en kerstboeketten kunt je bij ons terecht. Ga je liever zelf aan de slag? Alle benodigde materialen kun je bij ons in het tuincentrum vinden.

Kerstshow in de buurt GroenRijk Assen Tuincentrum

Kom langs bij de kerstshow van Tuincentrum GroenRijk Assen

Naast dat we je aanraden om onze kerstshow te bezoeken, hebben wij ook nog een hoop andere leuke dingen voor jullie in petto. Zo hebben wij een ruim assortiment aan andere (snij)bloemen, planten, bomen en tuinartikelen. GroenRijk Assen is niet alleen het beste tuincentrum om te bezoeken in de winter, maar eigenlijk het hele jaar door. Als hoveniersbedrijf nemen wij bijvoorbeeld grote klussen aan en toveren wij tuinen om tot paradijzen, verkopen we de mooiste kamerplanten en tuinplanten en we hebben een uitgebreid dieren assortiment. Kom dus langs bij hét tuincentrum van Assen en omgeving met de beste kerstshow. Een win-win situatie.

Contact

Routebeschrijving naar GroenRijk Assen

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment