Kerstshow

De mooiste versiering voor Kerst koop je bij GroenRijk Assen! In de aanloop naar de kerst toveren wij ons tuincentrum om tot een waar kerstsprookje. Kom genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van jouw eigen huis en tuin. Creëer met de juiste kerstversiering die unieke kerstsfeer in jouw huis en tuin. Wij bieden kerstartikelen van de beste merken. Van prachtige glazen kerstballen, unieke pieken en kersthangers tot sfeervolle verlichte engeltjes. 

 

Kerstbeleving in Assen

Bij GroenRijk Assen in de wijk Kloosterveen vind je alles wat je nodig hebt voor een warme en gezellige Kerst. Kerst 2020 zal waarschijnlijk anders zijn dan we gewend zijn. Laten we zorgen voor gezelligheid en sfeer in huis! Heerlijk geurende kerstbomen, met de handige standaard van easyfix, kunstkerstbomen, guirlandes, kerstverlichting voor binnen en buiten, kerstballen en unieke hangers in prachtige kleuren. Ook voor kerstkransen, kerststukken en kerstboeketten kunt je bij ons terecht. Ga je liever zelf aan de slag? Alle benodigde materialen kun je bij ons in het tuincentrum vinden.

 

 

Dé kersttrends van 2020!

Elke jaar staan er speciale kerstthema's centraal in ons tuincentrum. Dit jaar vind je bij ons de volgende thema's:

 

  • Wonderful Time - Een cosy kerstthema, de kleuren kerstrood, wit en groen staan centraal. Wonderful Time is een vrolijke frisse kersttrend met een vleugje scandinavische invloed. Dit alles zorgt voor een familiaire huiselijke kerstsfeer.
  • Nature's Gift - Een romantisch kerstthema die bestaat uit zachte pasteltinten gecombineerd met grijs. Droogbloemen zijn momenteel super hip en prachtig te combineren binnen dit thema. Omring jezelf met groene decoraties die de natuur ons geeft!
  • Mountain Lodge - Op zoek naar een wat stoerder winters thema voor de kerst? Dan is 'Mountain Lodge' wellicht iets voor jou. De kleuren blauw, wit, zilver, camel en bruin zorgen samen voor een warme winterse sfeer.   
  • Wild Glam - Een luxueuze kersttrend met veel goud en glamour. We zien wilde dieren en dierenprints in combinatie met goud en bruin. Dit thema straalt veel warmte en luxe uit en past daardoor perfect bij de feestdagen.
  • Under the Stars - In dit thema vinden we raketten, astronauten, sterren en sterrenbeelden. In 'Under the Stars' zien we de kleuren zwart, zilver, wit met een accent van goud en okergeel. 

 

Ben je benieuwd naar al onze thema's? Kom dan snel eens langs bij GroenRijk Assen!  Impressie thema's