Tuinhout Beilen

Het tuinhout in Beilen bestaat niet alleen uit schuttingen en andere erfafscheiding, maar uit nog veel meer. De betekenis van het woord ‘tuinhout’ is namelijk van zichzelf behoorlijk breed, en ons assortiment daarom ook! Verschillende soorten tuinhout voor uw tuin in Beilen is te verkrijgen bij GroenRijk Assen. 

 

Soorten tuinhout in het tuincentrum nabij Beilen

Zoals het woord eigenlijk al zegt is tuinhout hout dat gebruikt wordt voor bouwwerken in de tuin. Dit kan een schutting zijn, maar ook een zelfgemaakte bank of een heel tuinhuis. Verschillende soorten hout zijn nuttig voor verschillende bouwprojecten. Onze medewerkers die aanwezig zijn in het tuincentrum kunnen u adviseren over het beste hout voor uw klus. Wij verkopen onder andere hout voor:

  • Schuttingen;

  • Tuinhuisjes;

  • Pergola’s

  • Losse planken en palen. 

 

Maak zelf de mooiste creaties met tuinhout

Alles wat u wilt maken voor in de tuin in Beilen is mogelijk, het enige wat u hiervoor nodig hebt is een goed doordacht plan, tuinhout en tuingereedschap. Wilt u een tuinhuis maken of uw eigen schutting plaatsen? Geen probleem. Zorg ervoor dat uw plan helder is, zodat u precies weet wat u moet doen. Als u wilt kunt u een van onze medewerkers om advies vragen over de beste houtsoort voor de klus die u in gedachten heeft. Natuurlijk hoeft u niet zelf een ontwerp te bedenken, het is ook mogelijk om bij ons bouwpakketten met tuinhout te kopen voor bijvoorbeeld een houten opbergkast of een vlonder. 

 

Tuinhout lang mooi houden 

Wanneer u nieuw hout in de tuin heeft, wilt u natuurlijk wel dat dit lang mooi blijft. Hierbij is het handig om het hout een aantal keer per jaar te reinigen. Dit hoeft maar één keer in de vier maanden en gebruik hierbij alleen een spons,  water en mild ontvettend schoonmaakmiddel, om het hout niet aan te tasten. Daarnaast helpt het om het hout eens in de zoveel jaar te beitsen of van een nieuwe laag verf te voorzien.

 
Tuinhout Beilen

Tuinhout Beilen kopen bij GroenRijk Assen

Hout voor al uw projecten in de tuin is te vinden in ons tuincentrum. Naast tuinhout hebben wij nog veel meer producten in de aanbieding, zoals diverse planten, bemesting en tuinaccessoires. Kom langs bij ons in Assen en ontdek wat wij u allemaal kunnen bieden. Voor tuinhout in Beilen bent u van harte welkom in GroenRijk Assen.