GroenRijk opent de 49ste en 50ste vestiging!

GroenRijk opent de 49ste en 50ste vestiging!

Deze openingen worden landelijk dan ook groots gevierd bij de Formule GroenRijk! Want ondanks de economische mindere tijden werkt de tuincentrumformule aan haar groei-ambitie 'het verGroenRijken van Nederland'.

"Dit jaar zijn er dan ook weer vier nieuwe winkels aan de franchiseketen toegevoegd. In het voorjaar waren dit de vestigingen in Bergambacht en Prinsenbeek. En nu worden op 29 augustus a.s. een vestiging in Epe en op 1 september a.s. een vestiging in Groenlo geopend. Daarnaast zijn er nog een fors aantal bestaande winkels gerevitaliseerd en voorzien van de actuele huisstijl", aldus Rob Torn (Vestigingsplaatsmanager).

Landelijk gevierd!
Nummer 50 is een mijlpaal en een feestje waard. Dit is voor de Formule een reden geweest om een leuke landelijke consumentenactie voor onze klanten te organiseren, zodat alle 50 vestigingen maar ook u als klant kan profiteren van dit heugelijke feit.

Zo'n 1,4 miljoen huishoudens krijgen eind augustus een flyer op de deurmat met daarin een scherpe aanbieding. Wij hebben ook allerlei leuks voor u in petto en de slingers en ballonnen liggen al klaar liggen om dit feestje samen met u te vieren!!

De nieuwe aanwinsten

GroenRijk Epe - Donderdag 29 augustus a.s. opent ondernemer Frank Stenders zijn vestiging in het retailpark 'De Poort van Epe'. Het tuincentrum met een bebouwd oppervlakte van 2.000 m² en een buitenterrein van 1.000 m² is volledig volgens de door GroenRijk benoemde S module ingericht. Het tuincentrum gaat zich naast de reguliere handel, vooral richten op een breed assortiment groen en vijverbenodigdheden. Maar ook sierbestrating en snijbloemen zijn straks te vinden bij GroenRijk Epe.


GroenRijk Groenlo - Op zondag 1 september a.s. opent ondernemer Edwin Bomers, met behulp van Rob Verlinden, de vestiging in Groenlo. Rob Verlinden, de bekende televisie tuiman, geeft die middag ook nog een wervelende Groenshow voor de klanten uit Groenlo en omgeving. Het tuincentrum met een bebouwd oppervlakte van ca. 4.000 m² en een buitenterrein van ca. 1.500 m² is volledig volgens de door GroenRijk benoemde M module ingericht.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Chic of gezellig? De Franse geranium is het allebei!

De charmante Pelargonium grandiflorum of Franse Geranium heeft grote, groene, geurige bladeren en sierlijke, trompetvormige bloemen in stijlvolle kleuren. Zet haar binnen, of vorstvrij buiten en de Franse Geranium geeft de hele zomer kleur en een gezellige sfeer aan je huiskamer, terras of balkon. Onweerstaanbaar!

 

Kleur én geur

De Franse Geranium kleurt én geurt je tegemoet. De verschillende soorten hebben bloemen die u...

Lees meer...
Gazania Splendens Jupiter: gouden middagzonnetje

De Gazania Splendens Jupiter verrast je keer op keer met haar stralende bloemen in oranje tinten. Ze is ijzersterk, bloeit maandenlang, kan goed tegen droogte en is daardoor een ideale perkplant voor in potten, bakken of de volle grond. Je zult er maanden plezier aan beleven!

 

Perkplant om mee te pronken

De Gaziana Splendens Jupiter heeft iets weg van een margriet maar dan laagblijvend, kleurig en met bijzondere tekening...

Lees meer...
Campanula Addenda Ambella Purple: paarse magneet

Met haar stijlvolle klokjes vormt de compacte Campanula Addenda Ambella Purple een prachtig paars plaatje. Twee keer per jaar trakteert de bolvormige plant je op een bloemenfontein en geeft je tuin, balkon of huiskamer klasse.

 

De aandacht van Addenda

De Campanula of klokjesbloem is een bergplantje dat hele bloemenvelden kan vormen en in het wild vooral voorkomt in Oost-Europa. Ze bloeit twee keer per jaar. Kwekers...

Lees meer...