GroenRijk opent de 49ste en 50ste vestiging!

GroenRijk opent de 49ste en 50ste vestiging!

Deze openingen worden landelijk dan ook groots gevierd bij de Formule GroenRijk! Want ondanks de economische mindere tijden werkt de tuincentrumformule aan haar groei-ambitie 'het verGroenRijken van Nederland'.

"Dit jaar zijn er dan ook weer vier nieuwe winkels aan de franchiseketen toegevoegd. In het voorjaar waren dit de vestigingen in Bergambacht en Prinsenbeek. En nu worden op 29 augustus a.s. een vestiging in Epe en op 1 september a.s. een vestiging in Groenlo geopend. Daarnaast zijn er nog een fors aantal bestaande winkels gerevitaliseerd en voorzien van de actuele huisstijl", aldus Rob Torn (Vestigingsplaatsmanager).

Landelijk gevierd!
Nummer 50 is een mijlpaal en een feestje waard. Dit is voor de Formule een reden geweest om een leuke landelijke consumentenactie voor onze klanten te organiseren, zodat alle 50 vestigingen maar ook u als klant kan profiteren van dit heugelijke feit.

Zo'n 1,4 miljoen huishoudens krijgen eind augustus een flyer op de deurmat met daarin een scherpe aanbieding. Wij hebben ook allerlei leuks voor u in petto en de slingers en ballonnen liggen al klaar liggen om dit feestje samen met u te vieren!!

De nieuwe aanwinsten

GroenRijk Epe - Donderdag 29 augustus a.s. opent ondernemer Frank Stenders zijn vestiging in het retailpark 'De Poort van Epe'. Het tuincentrum met een bebouwd oppervlakte van 2.000 m² en een buitenterrein van 1.000 m² is volledig volgens de door GroenRijk benoemde S module ingericht. Het tuincentrum gaat zich naast de reguliere handel, vooral richten op een breed assortiment groen en vijverbenodigdheden. Maar ook sierbestrating en snijbloemen zijn straks te vinden bij GroenRijk Epe.


GroenRijk Groenlo - Op zondag 1 september a.s. opent ondernemer Edwin Bomers, met behulp van Rob Verlinden, de vestiging in Groenlo. Rob Verlinden, de bekende televisie tuiman, geeft die middag ook nog een wervelende Groenshow voor de klanten uit Groenlo en omgeving. Het tuincentrum met een bebouwd oppervlakte van ca. 4.000 m² en een buitenterrein van ca. 1.500 m² is volledig volgens de door GroenRijk benoemde M module ingericht.