GroenRijk opent 50e winkel en trakteert!

GroenRijk opent 50e winkel en trakteert!

Het groenste tuincentrum van Nederland viert feest, want op 1 september wordt de 50ste GroenRijk winkel geopend. Dit wordt groots gevierd in alle GroenRijk winkels, met ‘feestelijke’ aanbiedingen.

Van 28 augustus tot en met 3 september trakteert GroenRijk haar klanten met de Hebe Addenda, 1+1 gratis. Daarnaast kunnen de klanten ook nog kans maken op gratis winkelen t.w.v. € 450,-, een weekend in recreatiepark Marveld te Groenlo of één van de andere mooie prijzen (kijk voor de actievoorwaarden op: www.groenrijk.nl/Actie/). Zeker de moeite waard om dus een bezoek te brengen aan één van de 50 GroenRijk vestigingen.

“Dit jaar zijn er vier nieuwe GroenRijk winkels geopend, waarvan op 1 september nummer 50. Dat is in deze economische tegenspoed best bijzonderder”, aldus Nico Koppenol, directeur GroenRijk Retail B.V. “Wij vieren dit heugelijke feit dan ook graag met de klant en hebben daarom een actie opgezet met een landelijke aanbieding. Via een flyer, nieuwsbrief en social media wordt deze actie gecommuniceerd naar de klant. Zelfs Rob Verlinden, de bekendste televisie-tuinman van Nederland, staat even stil bij deze mijlpaal van GroenRijk in zijn programma Robs Grote Tuinverbouwing.”

Kijk voor alle vestigingen en meer informatie op www.groenrijk.nl.