5e seizoen Robs Grote Tuinverbouwing

5e seizoen Robs Grote Tuinverbouwing

De samenwerking, welke in september 2011 is gestart tussen tuincentrumformule GroenRijk en het televisieprogramma Robs Grote Tuinverbouwing, zal ook in seizoen 2015/2016 een feit zijn. De franchisenemers van de formule GroenRijk hebben wederom de schouders gezet onder een verlenging van de sponsoring van het televisieprogramma Robs Grote Tuinverbouwing bij SBS6, aangezien zij de kracht ervaren van Rob Verlinden als dé tuinman van Nederland in dit televisieprogramma.

"De tuincentrumformule GroenRijk wil de thuisomgeving van de klant vergroenen en groen tot leven wekken, want groen is een onmisbaar ingrediënt voor leven, wonen, werken en genieten. Omdat Rob Verlinden deze zelfde passie heeft voor groen en dit met enthousiasme overbrengt via het televisieprogramma, past deze samenwerking ook zo goed bij ons", aldus directeur Nico Koppenol van GroenRijk. 

Ook tussen Rob Verlinden en de franchisenemers van GroenRijk is er duidelijk sprake van synergie. Zo is Rob Verlinden regelmatig te gast bij een landelijke GroenRijk formulebijeenkomst, waar hij de franchisenemers een inspirerende peptalk mee geeft om samen met hem het land te vergroenen. 

Partnership
In september 2011 is deze partnership gestart en is GroenRijk als retailer toegevoegd aan de sponsorenlijst van Robs Grote Tuinverbouwing. Er wordt tijdens iedere aflevering een bezoek gebracht aan een GroenRijk tuincentrum, om de wensen te achterhalen van diegene waarvan Rob de tuin gaat aanpakken. De GroenRijk franchisenemers merken het inspireren en het verleiden van de televisiekijkers op de winkelvloer, er is een stijgende vraag naar producten, zowel planten als woon- en tuinaccessoires, welke gebruikt worden door Rob Verlinden, Ivo Putman, Jorna Spapens en Jeremy Vermolen in Robs Grote Tuinverbouwing. 

Vanaf het voorjaar van 2013 is deze samenwerking zelfs uitgebouwd met zeer succesvolle ‘Groenshows’ op de GroenRijk vestigingen, waar Rob Verlinden de GroenRijk klant ter plekke enthousiasmeert en informeert over planten. Het verlengde partnership zorgt er voor dat in september van dit jaar Rob Verlinden en GroenRijk samen drie ‘Groenshows’ verzorgen op de 50PlusBeurs, waar beide partijen zeer naar uit kijken.

Het nieuwe televisieseizoen van Robs Grote Tuinverbouwing start op zaterdag 5 september 2015 om 17.00 uur bij SBS6.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Beter leven met gezond groen

Kamerplanten zijn natuurlijke sfeermakers en sommigen hebben iets extra’s. Luchtzuiverende planten leveren namelijk een positieve bijdrage aan elke leefruimte. Dat ervaar je fysiek en mentaal. Wonen, werken, slapen en relaxen… het gaat allemaal beter met gezond groen. Luchtzuiverende kamerplanten hebben het meeste effect in de periode oktober tot en met maart. De meeste mensen houden dan ramen en deuren zoveel mogelijk gesloten waardoor er beduidend minder g...

Lees meer...
De Calathea kun je niet weerstaan

Groen, aubergine, bont, gevlekt of geribbeld: de ovale bladeren van de Calathea trekken je aandacht. Deze tropische kamerplant is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens luchtzuiverend en niet giftig voor huisdieren en kinderen. Bij GroenRijk vind je een aantrekkelijke Calathea-mix waarmee je gelijk sfeer geeft aan je huis.

 

Bewegende bladeren

De Calathea leeft in het wild onder de bomen...

Lees meer...
Struikheide: drie kleuren in één pot!

Ze verschieten niet spontaan van kleur. GroenRijk heeft een vinger in de pap gehad bij de Calluna vulgaris ‘Garden Girls’ Tricolor. We hebben drie planten met verschillende bloemkleuren in één pot gezet: een paarse, roze en zilverwitte. Doordat ze samen in een pot staan verstrengelen ze mooi, wat een prachtig vlammend effect geeft.

 

Zomerheide en winterheide

Calluna vulgaris wordt ook wel Dopheide of Zom...

Lees meer...