Kerstverlichting

Kerstverlichting

Wil jij de kerstboom nog meer sfeer geven? Dan mag kerstverlichting natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben een ruim assortiment met onder andere leuke en gezellige kerstverlichting waar je andere dingen in huis mee kunt decoreren. Wat dacht je bijvoorbeeld van mooie lichtslinger voor op een kerstdienblad? Of een mooie, grote vaas vol lichtjes en kerstballen. Met wat creativiteit kun je jouw huis helemaal omtoveren voor de feestdagen.

Kerstverlichting voor binnen

Kerstverlichting heeft echt iets sfeervols. Het staat gezellig en knus in en om het huis. Tegenwoordig is kerstverlichting erg gemakkelijk te gebruiken. Kerstverlichting is er eigenlijk in allerlei soorten en maten. Even geen stopcontact in de buurt kies dan voor kerstverlichting op batterij. Naast de verlichting op batterij, hebben wij ook LED-kerstverlichting. LED-verlichting is milieuvriendelijk. Dit komt omdat er minder energie wordt gebruikt vergeleken met gewone kerstverlichting. Het is dus een stuk duurzamer! Bij kerstverlichting denk je al gauw aan verlichting voor in de kerstboom, maar het assortiment daarin is veel groter. Denk bijvoorbeeld aan de wat kleinere, verlichte siersnoeren of kleine, verlichte kerstbomen. Dat staat hartstikke leuk bijvoorbeeld op tafel of in de vensterbank. Ontdek de vele mogelijkheden!

Kerstverlichting kopen bij GroenRijk Middelburg

Kerstverlichting voor buiten

Ook buitenshuis kun je mooie kerstsferen creëren. Uitbundig of juist wat ingetogener, het kan allemaal. Welke kleur zou jij willen? Warm-wit of juist het koele blauw-witte licht. Het maakt ook eigenlijk niet uit, want het assortiment bij GroenRijk Assen met kerstverlichting voor buiten is erg groot. Heb je geen tuin, maar een balkon. Geen probleem, want ook aan jouw balkon kun je kerstverlichting hangen. Voor zowel binnen als buiten, met of zonder batterij zijn er verschillende soorten kerstverlichting. Wij hebben er even een paar voor je op een rijtje gezet:

  • Clusterverlichting - Bij dit soort verlichting zitten de lichtjes dicht bij elkaar. Dit zorgt voor een nog sfeervoller effect.
  • Cascadeverlichting - Deze verlichting bestaat eigenlijk uit een bos van draadjes met lampjes. 
  • IJspegelverlichting - Het woord zegt het eigenlijk al; de vorm van deze verlichting zien eruit als ijspegels. Deze worden vaak aan de rand van de dakgoot of gevel gehangen.
  • Fairybell - Met deze vlaggenmast of deurverlichting heb je een echte Eye-catcher voor in jouw tuin.

Kerstverlichting kopen bij GroenRijk Middelburg