Kamerplanten kopen in Assen

Diverse kamerplanten soorten Assen

Bent u op zoek naar kamerplanten voor uw woning of kantoor in Assen maar weet u niet welke plant u kiezen moet? Bij GroenRijk Assen hebben wij een groot assortiment kamerplanten, dus er is keuze genoeg! Wij verkopen op onze afdeling met kamerplanten onder andere:

  • Grote kamerplanten;
  • Kleine kamerplanten;
  • Bloeiende kamerplanten;
  • Groene kamerplanten;
  • Giftige kamerplanten;
  • Luchtzuiverende kamerplanten.

Kamerplanten in de buurt

Als u kamerplanten kopen gaat, is het handig om vast te bedenken waar u een plant wilt plaatsen in de kamer in Assen. Daarnaast is het voor uzelf vaak fijn om een idee te hebben van het soort plant dat u zoekt, zodat onze medewerkers u goed kunnen helpen. Natuurlijk is het ook mogelijk om inspiratie op te doen in het tuincentrum en direct kiezen voor een plant die u er leuk uit vindt zien. Wij hebben verschillende makkelijke kamerplanten in ons assortiment, bijvoorbeeld kamerplanten die van schaduw houden of juist maar weinig water nodig hebben. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mooie Dracaena? Deze ‘drakenbloedboom’ heeft maar een paar uur indirect zonlicht per dag nodig en niet zo veel water. Ideaal dus! Vraag onze medewerkers om advies als u meer informatie wil over een specifieke plant of als u niet kan vinden waar u naar op zoek bent. Wij helpen u graag!

Goedkope kamerplanten Assen bij GroenRijk Assen

Kom langs bij GroenRijk Assen voor de mooiste kamerplanten in Assen. Wij hebben een uitgebreid assortiment tuin- en kamerplanten in de aanbieding. Het tuincentrum is geopend van maandag tot en met zaterdag, dus er is vast een dag waarop u bij ons langs kan komen. Het tuincentrum is goed te bereiken vanuit Kloosterveen, Smilde, Rolde en Norg. Voor tuin gerelateerde vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. We zien u graag snel voor kamerplanten in Assen bij GroenRijk Assen.

 

Plan uw route