Kerstversiering

De mooiste versiering voor Kerst koop je bij GroenRijk Assen! In de aanloop naar de kerst toveren wij ons tuincentrum om tot een waar kerstsprookje. Kom genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin. Wij bieden kerstartikelen van de beste merken. In ons assortiment vind je kerstversiering voor binnen, maar ook een zeer ruim aanbod voor buiten. Zo kun je ook buiten de boel eens flink versieren.

Kerstbeleving in Assen

Bij GroenRijk Assen in de wijk Kloosterveen vind je alles wat je nodig hebt voor een warme en gezellige Kerst. Heerlijk geurende kerstbomen, niet van echt te onderscheiden kunstkerstbomen, guirlandes, kerstballen in allerlei prachtige trendkleuren en natuurlijk kerstverlichting voor binnen en buiten. Ook voor kerstboeketten en kerststukjes kun je bij ons terecht en allerlei materialen om zelf kerststukjes en kerstkransen te maken!

Diverse kerstthema's

Elke jaar staan er speciale kerstthema's centraal in ons tuincentrum. Zo vind je onder andere de volgende thema's:

  • Red velvet - Een opvallend thema dit jaar is 'Red velvet'. Het is al een beetje in de naam, want bij dit thema hoort veel rood met fluwele accenten. Maar bij dit thema passen ook veel bloemen in diverse kleuren, soorten en maten. Dit thema kan dan ook goed gecombineerd worden met paars en goud.
  • Embrace nature - We zien al een paar jaar achter elkaar dat groen een echte trendkleur is. Ook dit jaar is groen dan ook veel te zien en zeker bij dit thema. Groen wordt vaak geassocieerd met de natuurlijk en dit is dan een echt botanisch thema. Het dennengroen kan perfect gecombineerd worden met goud en geel. Dit alles bij elkaar zorgt voor een prachtig resultaat.
  • Christmas rituals - Op zoek naar een wat stoerder thema voor de kerst? Dan is 'Christmas rituals' wellicht iets voor u. De combinatie van blauw en zwart zorgt voor een industriële look. Deze kleuren kunnen perfect gecombineerd worden met beige, roze en diverse hout kleuren. 
  • Ice adventure - Dit is wel de meest winterse stijl die er is. Wanneer u aan de winter denkt, horen daar natuurlijk de kleuren blauw, wit, sneeuw en ijs bij. Voor de winterse touch van sneeuw en ijs maakt dit een super leuk en winters thema.

Ben je benieuwd naar al onze thema's? Kom dan snel eens langs bij GroenRijk Assen!