Kerstboomactie

Kerstboomactie

Een cadeautje van GroenRijk Assen!

Binnenkort is het weer tijd voor de kerstboom! Vanaf 23 november is er weer volop keuze en ook dit jaar hebben wij weer onze kerstboomactie! 

Bij aankoop van een gezaagde kerstboom ontvang je een cadeaubon van €10,- retour.

Deze cadeaubon is in de maanden januari en februari 2020 te besteden bij GroenRijk Assen op het gehele assortiment. Niet inwisselbaar voor contanten. Maximaal 1 cadeaubon per klant, per transactie.

Er is volop keuze! We hebben een groot assortiment kerstbomen in diverse maten en prijzen. De bomen worden ter plekke GRATIS voorzien van een net. Dat is nog eens handig vervoeren! 

Geniet langer van jouw kerstboom

Staat de kerstboom op de gewenste plek, versierd met de mooiste versiering? Dan is het daarna tijd om te genieten van de sfeer die een echte, versierde kerstboom met zich meebrengt. Daarbij is het belangrijk om de kerstboom goed te blijven verzorgen. Met deze tips geniet u maximaal van de kerstboom:

  • Wanneer je de kerstboom in huis haalt, is het van belang deze te laten acclimatiseren. Het is niet de bedoeling de boom direct naar binnen te halen, maar eerst even in een garage of schuurtje te plaatsen.
  • De beste plek voor de kerstboom in huis? In ieder geval niet naast de verwarming of de gashaard, omdat anders de naalden snel verkleuren en uiteindelijk de naalden gaan uitvallen.
  • De boom zo lang mogelijk in top conditie houden? Geef de boom universele plantenvoeding of Treefood*.

 

TreeFood werkt bij alle boomsoorten. Zaagwerkzaamheden aan de onderzijde van de stam zijn niet nodig en een kale boom is verleden tijd. Dankzij TreeFood, de oplossing voor een groene boom.   Dat wordt genieten, fijne feestdagen! 

Lees hier meer over de kerstbomen!